Vlogi

Hellurei pitkästä aikaa. Olen viimeksi kirjoitellut valovuosi sitten ja kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisi vaan puhtaasti siitä, jotta olen ollut innokas tekemään tuolla instan puolella stooreja ja siitä se ajatus sitten lähti  eli vlogi❣️

Jotenkin koen höpöttämisen mulle helppona ja puheliaana ihmisenä sitä tekstiä vain syntyy🙄

Oon ihan innoissani, kun ekan vlogin sain tehtyä ja olen nyt luvannutkin, jotta tästä tulee vakkari tapa, eli kerta per viikko saatte kuulla mitä milloinkin pohdin ja mihin otan kantaa. Tunnetusti mulla on aika rohkea tapa puhua, joten itseäkin vähän hirvittää mitä kaikkee sammakoita sitä suustaan päästää🤣🤣, mutta mitäs sitä tosiasioita kaunistelemaan. Joten nähdään vlogin parissa ❣️

 

 

Vlogi
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *