Yleistä plätinää

Viimeinen vuosi on mennyt ihan vilisten. Tuntuu kuin ei olisi saanut mitään aikaiseksi,  mutta kuitenkin on tapahtunut paljon.

Olen kaikista vastoinkäymisistä huolimatta selvinnyt koulun käynnistä, Hevostalli yrittäjyydestä, the lookin konsulttina toimimisesta,  äitinä olemisesta ja lisäksi monista muista tehtävistä,  jotka tuovat haasteita arkeen. Tämä ei ole itsensä ylittämistä, mutta moni ei tiedä, jotta teen tosiaan ihan arkista puuhaa elääkseni 😉 en voi sietää ihmisiä,  jotka elävät vapaaehtoisesti tekemättä ei mitään.  Lähinnä siis tarkoitan sossupummeja. (Sairaat ihmiset ja ne, jotka eivät ole vapaaehtoisesti siinä asemassa ovat asia erikseen).

Tälläkin hetkellä istun koulussa ja sen lisäksi työstän uusia projekteja. Niistä lisää pian 😉  Kaikki tämä kiire pitää mut kuosissa ja mielen virkeänä.

Toki mun arki, joka koostuu pitkälti kauramoottoreista (hevoset) ovat elämän suola ja oma pieni poika joka nauttii touhuta tallissa leikkien.  Jokaisen lapsen pitäisi mielestäni saada leikkiä maalla eläinten parissa ja olla aidosti lapsi.  Tämäkin on yksi aihe josta tulen myöhemmin kirjoittelemaan. Eli toisinsanoen tulen kirjoittamaan asioista laidasta laitaan, jotka koskettavat elämääni.

 

Marika ♡

 

Yleistä plätinää

2 kommenttia “Yleistä plätinää

 • 14.6.2015 at 17:03
  Permalink

  Toivottavasti uudet projetit liittyvät aikuisviihteeseen. Olisi mukava nähdä sinut kunnon HC-filmissä.

  Vastaa
 • 17.6.2015 at 00:24
  Permalink

  Sulla ei sitten Marika tuohon aikuisen ikään tullessa ole vielä selvinny miksi jotkut elävät sosiaaliturvan varassa? No ei pidä odottaa liikoja sitten.

  On kyllä selvinnyt. Kuten kirjoitin on ok saada tukea valtiolta kun on sairas, työkyvytön tms. Mutta laiskuus on asia erikseen. On valitettavan paljon ihmisiä, jotka eivät halua töihin saatika näe vaivaa sen eteen, jotta etsisivät töitä.

  Marika

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *