ihmisten oma paha olo vai mitä se on?

Olen aina itse tiennyt, että koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Osaan ohittaa turhanpäiväiset jauhamiset ja tosiasiassa nautin siitä, kun joku saa pienen päänsä kipeäksi miettimällä asioitani. Minähän vain lisään vettä myllyyn 😉

Mutta siis pointti: Ystäväni kävi plastiikka kirurgisessa toimenpiteessä, niin hämmästyin, kuinka kateellisia oikeasti ihmiset (ystävätkin) ovat toisen onnesta. Luulisi, jotta ystävän mielestä olisi hienoa, jotta toinen saa elämän ns. Takaisin. Mutta tässä oli ihan selkeästi niin, jotta niin kauan oltiin kamuja ja muka tuettiin kun oli sairas ja karkeasti sanottuna ei koettu uhkana omaan elämään.

Aivan kuin ihminen muuttuisi leikkauksen myötä?!! Ystäväni sai leikkauksen joka on todella arvokas ja tiedän, jotta usea olisi halukas samaan, mutta raha ratkaisee. Silti käsittämätöntä, jotta toisen onni heiltä pois. Toki näillä on muutenkin omassa elämässään ollut vaikeuksia parisuhteiden ja ystäväsuhteiden saralla ja sanoinkin jotta jättää arvostelijat omaan arvoonsa.

Selkään taputtelijoita siis riittää kun menee huonosti, mutta kun elämä rullaa hyvin, niin alkaa kakanjauhanta 😅 Mukavaa perjantaita kaikesta huolimatta kaikille ja nautitaan myös toisten onnesta 😉

ihmisten oma paha olo vai mitä se on?

2 kommenttia “ihmisten oma paha olo vai mitä se on?

  • 1.12.2015 at 19:53
    Permalink

    Pakko sanoa, että on tosi upeet kuvat täällä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *