Ke Pohjalainen…

Lueskelin aamulla Pohjalaista ja en voi olla ottamatta enään kantaa pariin asiaan…

Samalla aukeamalla kerrotaan poliisien valmistautuvan tulijavyöryyn. Viereinen teksti kertoo, ettei lapset välttämättä pääse pe kouluihin busseilla, koska ne ovat lakossa…, eikö tämä jo kerro tarpeeksi maamme tilanteesta?! Tähän ei mielestäni kovin korkeaa matematiikkaa tarvita, jotta asiaa voi tarkastella.

Olen erittäin huolestunut, miksi me autammme muita, vaikka itse kärvistelemme useankin asian kanssa, mikä olisi korjattava ennen muita autettaessa.  Olen useaa keskustelua seurannut ja monen kanssa puhunut asioista, niin alkaa pikkuhiljaa valtaväestö olla suoraan sanoen kypsä tähän taloustilanteeseen. Useimmat toki eivät halua puhua omalla nimellään, mutta kertovat samaan hengenvetoon, jotta aika paljonhan nyt viime vaalit kertovat tilanteesta ja ihmisten kannasta. Totta, persut siellä jyllää. Iso peukku!

Olen aina ollut sitä mieltä että tänne saa ja voidaan ottaa maassa maan tavalla asuvia ja töitä tekeviä ja niitä lapsi raukkoja jotka eivät pysty itestään huolehtimaan.  Tilastot kuitekin kertovat ihan muuta; turvapaikanhakijoista ollut 25% naisia, 1% ei tietoa ja 74% MIEHIÄ!! Ei voi kuin kauhistella ja pyöritellä päätä…!

Ollaanko me suomlalaiset niin nöyriä ja alistuvia, jotta annamme tilanteen valua käsistä ja pian huomaamme seisovamme isossa paskalammikossa!?! Uusi lakialoite olisi saatava vireille?!

 

Mukavaa sateista ke! Pidetään omistamme huolta <3

Ke Pohjalainen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *