Bikinimalli 2016

Syksy on tempaistu käyntiin. Koulun penkkiä päästy kuluttamaan ja uusia mielenkiintoisia työprojektejakin on saavutettu ja tehdään parhaillaan. Ehkä näkyvin näistä on tuo BIKINIMALLI 2016.

Nyt onkin mahdollisuus kaikilla upeilla tytöillä ja naisilla päästä näyttämään millainen on bikinimalli vuodelle 2016. Raadin lisäksi yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa valintaan.  Kilpailijoita valkkaamme nyt syyskuun ajan mukaan ja kehoitankin rohkeasti tarttumaan kiinni. Palkinnot on hyvät ja taatusti meillä tulee olemaan hauskaa koko kilpailun ajan!

Painotan vielä asiaa, jotta etsimme normaalia naisvartaloa, joka edustaa terveitä elintapoja. Jokaisella meistä on näkemys tästä, mutta karkeasti rajaten xl mallit ja kehonrakentajat eivät istu muottiin =) Kaikki muu on sallittua ja hyväksyttävää! Laitan tuohon loppuun vielä infon ja ilm. ohjeet.

Mahtavaa syksyn alkua ja piritystä aamuihin. (Sitä olisin tänään tarvinnut, kun oma sänky aneli puoleensa =)

 

<3 Marika

 

Bikinimallit 2016

 

Bikinimalli 2016 on aivan uuden tyyppinen kauneuskilpailu. Etsimme kaunista, edustavaa naisellista vartaloa, jossa kurvit on kohdallaan. Toisin sanoen sinun ei tarvitse tai et saa olla liian treenattu ja pituus, ikä tai paino rajoituksia ei ole. Voittajassa etsimme edustavaa pr, erilaisiin edustus ja juontoihin sopivaa tyttöä/naista, jolla sana on hallussa ja pilkettä silmäkulmassa. Jos tunnet että kilpailu on juuri sinulle, niin ilmoittautumiset kasvo ja kokovartalokuvan (bikini) kera allekirjoittaneelle.
Voittajalle on luvassa The Lookin 1000e lahjakortti, sekä voittaja pääsee uuden lanseerattavan bikinimalliston esitteeseen. Ensimmäiselle ja toiselle perintöprinsessalle the Lookin 500e lahjakortit. Lisäksi kolmikko saa uudet bikinit lanseerattavasta bikini collectionista. Osakilpailut käydään 8 eri paikkakunnalla ympäri suomen.
Marika Fingerroos
[email protected]

Bikinimalli 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *