Ihanaa aikaa vai kamalaa?! Tunteita ja pinnallisuutta =)

marikaf-raskaus01

Olen loppumetreillä raskaana ja ihan milloin vaan voi tulla lähtö sairaalaan. Olen jo aiemmin maininnut, kuinka jokaisen naisen tulisi saada kokea raskaus, lapsen odotus ja sen myötä miehen ”hössötys” ja huolenpito. Parhaimpia aikoja elämässä ja etenkin, jos ei ole niitä raskausajan vaivoja. Tunnet itsesi todella naiseksi <3

Ja se mikä tietty aina ihmisiä kiinnostaa =SEKSI ja sen sujuminen. (Ainakin vauva palstalla kova tabu ja huolenaihe) …Voin omasta puolestani vastata, ettei vaikuta sitten tippaakaan ainakaan negatiivisesti. Ennemminkin olet läheisempi puolison kanssa ja sellaiset asiat tulevat myös puhuttua ja käsiteltyä, mitä ei ikinä taatusti tulisi muuten. Toki tähän vaikuttaa suuresti jo olemassa olevan suhteen laatu, naisen vaivat raskaus aikana ja se ihana kamala lihominen, sekä nalkutus. Akat nalkuttaa koko aika jostain miehilleen. Ihme jos seksi kuolee ja seuraava joka vaikuttaa suuresti on lihominen. Asioita on turha tosiaan kaunistella ja kyllä se fakta vaan on niin, että jos puoliso paisuu kuin pullataikina +20-30kg 9kk:den aikana, niin en minä ainakaan sitä ”lykkisi” 😀 Nyt taas joku saa vikaa, mut so what 😀 True is true!

…Itse en ole mikään perinteinen pullantuoksuinen äiti, joka leipoo 24/7h jne. Olen ”tavallinen”, (jos tavallinen voi sanoa :D) joka nauttii perheen kanssa olemisesta, kotona hääräilystä ja ulkonakin käymisestä. Rakastan ja elän täysillä silloin, kun siltä tuntuu, en peittele tai vähättele asioita, vaan annan mennä. Tiedän, jotta peri suomalaiseen luonteeseen kuuluu itsensä vähättely ja vähän sellainen ujo meininki. Itse en tiedä mistä olen luonteeni saanut…jostai esi-isiltä venäjältä kait, koska nautin myös kauniista asioista ja olen pinnallinenkin. hmm..kukapa ei ollenkaan ole…luulen, jotta aika moni rakastaa jotain pinnallisuutta. Oli se sitten timanttikoru, hieno auto tai hevosen makeet varusteet.

Näillä ke pikkulauantaihin. Minä jatkan referaattien ja esseiden vääntöä…kouluhommia pukkaa.

Marika <3

marikaf-raskaus02

 

 

 

Ihanaa aikaa vai kamalaa?! Tunteita ja pinnallisuutta =)

4 kommenttia “Ihanaa aikaa vai kamalaa?! Tunteita ja pinnallisuutta =)

 • 17.2.2016 at 16:21
  Permalink

  Hyvä Marika, Kuten kuuluisia ajattelija Kotiteollisuus-yhtyeestä; herra Hynynen, sanoo: ”Pillu se on hylkeelläkin”. Eli kyllä sitä paremman puutteessa hieman tukevampaakin naista ”lykkii”.

  Vastaa
 • 17.2.2016 at 22:57
  Permalink

  Minäkin olen sitä mieltä että Hyvä Marika! Kyllä huomaa että olet kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ! Uskallat sanoa suoraan mitä ajattelet ja siitä pointsit. Kyllä meissä etelä-pjanmaalta kotoisin olevissa naisissa onkin munaa!

  Vastaa
 • 22.2.2016 at 16:38
  Permalink

  Moi. Kyllä se on niin että kyllä raskaanakin olevan naisen kanssa seksi tuntuu järkyttävän hyvältä, itselläkin on siitä kokemusta. Puhumattakaan siitä että on tollanen pakkaus kun Marika 🙂 Onnee loppuodotus ajalle 🙂

  Vastaa
 • 13.5.2016 at 23:42
  Permalink

  Noi uudet bikinikuvat on parasta herkkua. Aivan mahtavaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *