Seksi on tärkeää…

marikaf-002

Moikka lukijat!

Siitä on vierähtänyt jo tovi, kun olen kirjoittanut.  Paljon on sattunut ja tapahtunut siitä, kun viimeksi kirjoitin. Nyt palaan taas tänne blogin ääreen kertomaan kuulumisia = )

Puoli vuotta sitten meille syntyi nykyisen aviomieheni kanssa ihana Max poika 21.2.2016. Synnytys meni kuin oppikirjoista, eli ei ollut mitään ongelmia! Raskausaika sujui loistavasti ja poika on ollut niin ihanan helppo. Kamala sanoa, mutta  vauva-arjesta en tiedä näköjään paljoakaan, sillä poika vaan syö, nukkuu ja leikkii ja ekat kiukku itkutkin tuli vasta kun puhkesi eka hammas. No joskus sitä ollaan mietitykin, että ei annaeta lapsen itkeä kovin kauan nälkäänsä, pissa tai kakka vaippaansa, joten kaikki on aina ns. valmiina kun niitä tarvitaan, niin kaippa se sit palkitaan näinkin ja olenhan itsekin ollut helppo vauva…myöhemmin sit en olekaan : D. … Btw, olen siis päässyt ns. ”helpolla” ja saanut tehdä mukavasti myös omia hommia ja mikä parasta nukkunut hyvin!

Minulla on myös ihana Tito-poika joka on jo reipas ekaluokkalainen. Tito on tosi ylpeä isoveli ja on ollut ihanan aktiiviisesti mukana kaikissa Maxin hoitotilanteissa. Miehenikin viihtyy hyvin kotona poikien kanssa ja kutsuukin itseään leikkisästi koti-isäksi, vaikka töissä arkipäivät onkin  : )

Meninpä tossa tosiaan naimisiinkin 9.7 ja elän onnellisesti avioliitossa. Asustellaan täällä Etelä-Pohjanmaalla missä myös meidät häät pidettiin. Häät oli ihanat missä oli mukana ainoastaan lähimmät ystävät, yhteensä 30 vierasta. Ennen häitä satoi koko edellisen viikon putkeen ja olin että ei hitto vie, tuleekohan häistä sateiset, mutta keli muuttui, kuin muuttuikin ihmeen kaupalla hääpäivänä aurinkoiseksi. Vihkiminen oli Ilmajoen kirkossa ja juhlat kotona. Halusin ihan perinteisen hevoskyydin, mikä saatiin ystävän kautta järjestettyä. Kiitos Marian.

Kesä meni häiden jälkeen 2 viikkoa Kreikassa. Loma oli ihan täysin aivot narikkaan meiningillä, sit pyörähdettiin kotona pari viikkoa ja lähdettiin  vielä Hollantiin kaupunkilomalle, koska Suomen kesä oli laimea, eikä paljoa aurinkoa näkynyt.

Häämatka oli siis Kreikassa ja perheloma, jossa molemmat pojat oli mukana.  Lomasta meinasi alkuun tulla täysi painajainen. Petyimme tosi pahasti Finnmatkojen toimintaan. Oltiin buukattu perhehuone eli tiedossa oli että mukana on pieni lapsi.  Paljastui, että huone oli ylhäällä mäenpäällä ja sinne piti kivuta ainakin 30 rappusta ennen kuin olisi päässyt huoneeseen rattaiden kanssa! Tätä samaa sitten koko loman ajan ylös ja alas. Joo ei käy ja tämä muikkeli  avasi salaisen arkun. Tuli muutama sana, jos toinenkin! Neljän tunnin väännön ja käännön jälkeen saatiin vaihdettua huone. Ison kiitoksen voin välittää ensimmäistä kesää matkaoppaana työskenneelle tytölle, mutta ISON miinuksen hänen esimiehelleen.  En voi kyllä suositella Finnmatkoja tämän jälkeen. Emme edes olleet ainoa perhe, joilla oli ongelmia kyseisen konsernin kanssa, joten jotain hämärää siellä on. Asioiden tiedonkulku tökkii ja pahasti ja esimiehet pompottelevat asioita tosilleen ja mikä pahinta heittävät matkaoppaiden niskoille.  No tämän väännön jälkeen kyllä loma sitten sujuikin hyvin. Olmme aina ns. oman tien kulkijoita lomalla, joten sen koommin ei tarvinnyt ko. ihmisten kanssa olla tekemisissä.

Kyllä luit ihan oikein, eli lähdettiin häämatkalle lasten kanssa, mitä moni voisi ihmetellä, mutta mun mielestä aikuisten välinen aika on sellainen, että sen voi kyllä ottaa, vaikka lapset mukana onkin.  Onhan lapset läsnä kotonakin=)

Adult time on, kun lapset nukkuu,  sitä kahdenkeskistä aikaa on jos haluaa.  Myöhemmin kun pojat on isoja, niin sitten on aikaa kahden keskisille lomille, jos sikseen haluaa. Mielestäni on kliseistä sanoa, että seksi jää lasten syntyessä muka pois ja ei ole aikaa kun on ne lapset. Se on siitä kiinni, kuinka sitä omaa aikaa ottaa ja vaalii. Naiset käyttää sitä enemmänkin tekosyynä, jos ei ole muutenkaan kiinnostusta seksiin. Ja luonnollisesti sitten miehet valittaa ettei ole sitä seksiä. Ja jotkut hakee sitä sitten muualta. Turha sitten siinä vaiheessa valittaa.  Niin tiedän, jotta osa naisista ottaa tämän kauheana asiana, mutta totuus on totuus.  Itse en edes eläisi suhteessa, missä ei olisi seksiä. Seksi on tosi tärkeä asia parisuhteessa. Voin sanoa, että sillon kun loppuu seksi ja läheisyys niin loppuu kyllä suhdekin. Ne on täysin sidottu toisiinsa. Muutenhan se olisi sama asia, kun eläisi kaverinsa kanssa jos ei halua yhtään panostaa suhteeseen. En ymmärrä yhtään mitään kulissiliittoja.

Syksy menee kotona touhutessa.  Aloitin 2014 tammikuussa opiskelut agrologiksi. Olen loppuvuoteen asti kotona ja tammikuun alusta sitten kouluun taas. Ihan virallinen taukokin on koulussa ja se sopii hyvin tähän väliin erittäin hyvin. Titokin pääsee hyvin kiinni kouluun ja ei tarvitse mennä mihinkään iltapäiväkerhoon, vaan saa tulla suoraan kotiin. Iltaisin saan harrastaa rakasta hevosharrastustani ja mies on poikien kanssa. . Eli elämä hymyilee nyt ja hyvä niin. Mukavaa syksyn alkua kaikille ja palataan taas, smack!

 

Marika

Seksi on tärkeää…

3 kommenttia “Seksi on tärkeää…

 • 7.9.2016 at 00:00
  Permalink

  Kirjoitat Marika asiaa. Jotenkin minulla on tunne, että suomalaiset kun saavat lapsia niin samalla tulee kauhea mammamoodi päälle ja unohtuu petipuuhat kokonaan ja elämä on pelkkää lapsenhoitoa ja arkea.

  Ikävää, mutta totta.

  Vastaa
 • 1.1.2017 at 16:43
  Permalink

  Asia tekstiä. Ilmeisesti ollaan vaimon kanssa poikkeus meidän ystäväpiiristä. Tuntuu että meillä on vilkkaampaa seksi elämää lapsista huolimatta kun monella lapsettomalla ystäväpariskunnalla taikka sinkkuystävillä. Moikataan jos törmätään kotikylän raitilla.

  Vastaa
 • 3.2.2017 at 11:20
  Permalink

  Meillä on ollut hiljaista seksin suhteen noin vuosi lasten syntymästä. Totta, että kyse ei ole ajasta. Jos on aikaa, vaikka katsoa televisiota ja olla somessa lasten nukkumaan mennessä, olisi myös aikaa seksiin. Mutta suoraan sanottuna ei ole huvittanut, limakalvot kuivat imettäessä, aivot nollassa pätkäunista, libido alhaalla. Mutta niinkin voi elää hetken. Jos ei tee mieli, niin ei tee mieli. Ja tämä on ollut osittain molemmin puolista. Sitten yllättäen noin vuosi synnytyksen jälkeen asiat on muuttunut ja seksielämä hyvinkin vilkasta. Näinkin voi olla eikä parisuhde kaatunut. Mutta totta ajanpuute ei ole syy. Jos jotain asiaa haluaa kovasti, siihen ottaa aikaa. Toki ajanpuute voi olla sitä kautta syy, että esimerkiksi huonosti nukkuva vauva vie ajan nukkua ja univelka libidon…mutta pelkkä aika ei ole syy.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *