Rahaa ja rakkautta…

hymy-laiva-1

Kerrankin mulla oli aikaa selailla nettiä hieman enemmänkin, eli muutakin kuin mailit,  face ja insta : D Harvemmin luen mitään ns. juoruja, mutta Iltalehdessä osui otsikko silmään ”Haluan maksaa Maisalle reissuja”. Kyseisessä jutussa Maisa Torppa kertoo, kuinka hän on elänyt aiemminkin samanlaisessa suhteessa, jossa mies on maksanut kaiken, joten jatkumo on ollut luonollinen. Hän myös ihmettelee, ettei aiemmin kukaan tuominnut asiaa, mutta nyt sitten asiasta on kitisty. No toki tämähän on ymmärrettävää, jotta osa kitisee, onhan jari-Matti ”kansan lemmikki” ja Maisa paha blondi joka käyttää miestä hyväksi : D Siis käsittämätöntä soopaa.  Jos näin olisi, niin sitten saa mies ollakin niin typerä, ettei ymmärrä, toki tähän en usko.

Mikä ihmisiä tosiaan risoo tuossa asetelmassa ”mies maksaa kaiken”. Juu myönnän itsekin, jotta mieheni maksaa asioita ja mielestäni miehen kuluukin maksaa mm. ulkona syömiset jne.. mutta silti haluan pitää omat rahani ja haluan myös tienata omani.Itse en pystyisi elämään suhteessa, jossa kaikki olisi toisen varassa.  Elämäni aikana on tullut mahdollisuuksia astua ns. rahasuhteisiin, mutta en ole ihminen, joka sellaiseen pystyy(=sananvalta pienenee). Tottakai miehillä on aina sitten myös ns. oikeuksia johonkin, jos  he kerran kukkaron täysin omistavat.

JOKAINEN meistä onneksi saa valita minkälaisessa suheessa elämme vai elämmekö yksin. On erikoista, jotta etenkin naiset ovat kateellisia toisilleen, jos kuulevat, jotta jonkun mies nyt hemmottelee naistaan ja ostaa hänelle lahjoja. Itsekin olen törmännyt tähän ilmiöön. Tosin se ns. kitisiä kaveri ei ole enää kaverini (luonnnolisesti:D ja vaikka minulle piruili asiasta yritti hän 6-0 vikitellä miestä, joka olisi mahdollisesti kustantanut hänelle jotain, mutta ei flaksi käynyt. *virnistää ivallisesti*  Miekkonen polkas pari hassua kertaa ja nakkas pihalle…Eli luulenpa, jotta miehet, joilla on varaa hemmotella naistaan, JOTA RAKASTAVAT,  tekevät sen ihan rakkaudesta toista kohtaan ja ne miehet joilla ei ole varaa ylimääräisiin lahjoihin rakastavat silti kumppaniaan yhtä lailla.  Ei rakkaus ole rahasta kiinni, mutta rahalla on vain iso voima helpottaa elämää ja mitä olen valitettavan usein huomannut, niin suurinosa liitoista hajoaa raha riitoihin. Välit kiristyvät laskupinon kasvaessa ja oravanpyörä on valmis.

Mut hei,me ollaan Suomessa hyvinkin onnellisessa asemassa, me saadaan itse valita kumppanimme ja ottaa se rikas tai köyhä tai  ihan mikä vaan ; ) hmm…onko Suomessa edes rikkaita : D Eli siinä mielessä, me pohjolan tytöt ollaan väärällä mantereella jos OIKEESTI rikasta kaivataan!

Mukavaa ”metsästyspäivää” itse kullekin =)

Rahaa ja rakkautta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *